ALLE BELANGRIJKE INFO VOOR VRIJWILLIGERS EN SOCIAL COACHES

Today is the day! Je gaat eindelijk jouw Music Moves event uitvoeren óf je gaat juist als vrijwilliger bij een van de events helpen. Hoe dan ook, vandaag wordt één groot feest. Hier lees je precies terug welk event op welke locatie plaatsvindt, zodat je niet verdwaald in deze grote stad. EN! Lees ook even de social code voor vandaag, zodat we er samen iets heel moois van kunnen maken. Have a lot of fun & wees lief voor elkaar.

 

event Locaties

Schermafbeelding+2019-08-26+om+23.27.05.jpg

tijden

DAGDEEL 1
10:30 - 11:00 Inloop Tolhuistuin studenten + social coaches
11:00 - 13:00 Inleidend programma van de dag
13:00 - 14:00 Uitbreken naar locaties

DAGDEEL 2
14:00 - 17:00 Voorbereiden + uitvoeren Music Moves events
17:00 - 21:00 Break voor studenten
19:00 - 21:00 Diner voor social coaches bij Tolhuistuin

DAGDEEL 3
21:00 - 22:00 Inloop eindfeest Tolhuistuin (concertzaal)
22:00 - 00:00 Uitreiking certificaten & awardshow
00:00 - 04:00 Feest!

MusicMoves2.png
 
 
 
 
 
 

Ook benieuwd naar de andere events? Jouw stories & foto's delen?

 

Volg Music Moves via @MusicMovesNL
En gebruik #MusicMoves

Facebook & Instagram

 
 

 
 
 

SOCIAL CODE

 
WEES GEDULDIG
Vandaag is spannend voor iedereen. De locaties waarmee we samenwerken hebben veel ervaring, maar de vrijwilligers weer minder. Ondanks de goede opleiding van de Social Coaches die de evenementen organiseren en de goede voorbereiding, kan het zijn dat alles niet alles op rolletjes loopt. Met een lach en geduld bezorg je elkaar een mooie dag.


NEEM INITIATIEF
Soms is het begin van een evenement nog een beetje zoeken naar hoe alles samen komt. Als het goed is krijg je een verantwoordelijkheid. Maar als je even niets te doen hebt, pak dan zelf wat op of knoop een gesprekje aan met iemand van de doelgroep, vandaag is voor hen.


HAVE FUN!
Vandaag is een feestje. Nieuwe mensen en een nieuwe stad. Leer elkaar kennen, het kan heel goed zijn dat de mensen die je vandaag ontmoet je veel kunnen vertellen over Amsterdam. Hoor van hen hoe de stad was en is. Maak een dansje, maak een grap, doe eens gek, maar met respect!


SAMEN UIT, SAMEN THUIS
Samen organiseren, is samen voorbereiden, uitvoeren en opruimen. Zorg ervoor dat je met de Social Coaches en de rest van je groepje alles weer netjes achter laat op de locatie. Pas dan verdien je echt een plek op het eindfeest!


SHARING IS CARING
Vandaag deel je je verhaal en je talent. Dat is wat je komt brengen. We hebben allemaal talenten, daar hoef je niet onzeker over te zijn. Deel het met elkaar en online onder de hashtag #MusicMoves. Post mooie foto’s op je socials, laat mensen zien dat er goed wordt gedaan vandaag!

 
 

Niets missen van de nieuwste Music Moves events en op de hoogte blijven van het volgende trainingsprogramma?

 
IMG_1591.jpg