MUSIC MOVES EVENTS AMSTERDAM

Music Moves Amsterdam trapte af met een kick-off in club Lovelee, gevolgd door trainingen van ondernemers zoals Ilco van der Linde (Bevrijdingspop) en Angelo Bromet (Melkweg Amsterdam). Op 14 en 15 oktober vonden de events van alle Movers in Amsterdam plaats, als officieel onderdeel van het Amsterdam Dance Event programma. Met parels als deze:

UIT JE DAK

Bij inloophuis Makom werd een showcase voor dakloze mensen en straatmuzikanten georganiseerd om hun talenten te kunnen laten zien en hun muzikale aspiraties te kick-starten.

DANSPLAATS

Een echte club ervaring in VOLTA voor mensen met een beperking. Van silent disco tot karaoke & DJ workshops!

DRAAI JE GRIJS

Laat je meeslepen door je favoriete hitjes en gooi je emoties los op het doek. Met als heerlijke afsluiter: advocaatjes en plaatjes. Een kunst workshop voor ouderen waarbij muziek centraal staat.

JOIN THE MOVEMENT IN AMSTERDAM

Music Moves traint honderden muziekliefhebbers in Nederland tot sociaal ondernemers in de muziekindustrie. Na het volgen van een 4-delige training, organiseer je een eigen muziek event voor mensen die je niet snel op de dansvloer ontmoet. De inschrijving voor Amsterdam is helaas gesloten. Missed out? Pre-register nu voor 2022. Good things coming!


Music Moves Amsterdam wordt versterkt door 10,000 HOURS, Hogeschool van Amsterdam, Vrijwilligers Centrale Amsterdam, Lovelee & Amsterdam Dance Event. Het landelijke programma is onderdeel van MDT: doemeemetmdt.nl

MUSIC MOVES PROGRAMMA AMSTERDAM 2021

MEET DE TRAINERS

CHANTAL INEN - KICK-OFF

OPRICHTER/CEO VAN DE PUNCHY PACK


The punchy pack gelooft dat we onze toekomst kunnen vormgeven met behulp van de kracht van onze verbeeldingskracht, diversiteit en samenwerking. Chantal is de host van de kick-off en neemt de Movers mee in de eerste stap van de reis tijdens de knallende kick-off van Music Moves.

REVELINO RIGTERS - TRAINING 1

RAPPER, ZANGER, TALENTCOACH EN AFTER-PRISON COORDINATOR


De eerste training trappen we af met een inspiratiecollege van Rivelino Rigters. Tijdens deze eerste training vormen we teams op basis van gedeelde interesses. Dit zal het team zijn waarmee je jouw Music Moves evenementen vormgeeft en tot realiteit brengt.

ILCO VAN DER LINDE - TRAINING 2

(CO-)FOUNDER DANCE4LIFE EN HET MANDELAHUISJE


Tijdens de tweede training verwelkomen we bekende naam in het werkveld Ilco van der Linde als inspirator. Daarnaast is er een workshop door SeSi Community Center: create your own event. Zij zetten zich in voor het bevorderen van inclusieve programma’s. Tijdens deze training ontwikkel je het concept voor jouw event.

ANGELO BROMET - TRAINING 3

CULTUREEL ONDERNEMER & TALENTONTWIKKELAAR MELKWEG AMSTERDAM


In de derde training verwelkomen we Angelo Bromet. In dit college over sociaal ondernemerschap krijgen jullie de tijd om verder te werken aan jullie event op het gebied van netwerken, sponsoring en verduurzaming. 

MARIJKE ALTENBURG - TRAINING 4

ADVISEUR EN TRAINER BIJ DE VRIJWILLIGERSCENTRALE AMSTERDAM


Marijke Altenberg komt ons alle ins en outs vertellen over het begeleiden van vrijwilligers en gedragsregels m.b.t. de doelgroep. Tijdens deze training ga je jouw event pitchen.

TIJDEN & LOCATIES 2021

KICK OFF - CHANTAL INEN

Wanneer: 2 september van 17:00 tot 20:00

Waar: Club Lovelee


TRAINING 1 - REVELINO RIGTERS

Wanneer: 8 & 9 September van 17:00 - 21:00

Waar: Club Jaco x Hva Wibauthuis 


TRAINING 2 - ILCO VAN DER LINDE

Wanneer: 15 & 16 September van 17:00 - 21:00

Waar: Hva Wibauthuis 


TRAINING 3 - ANGELO BROMET

Wanneer: 22 & 23 September van 17:00 - 21:00

Waar: Skatecafe Noord


TRAINING 4 - MARIJKE ALTENBURG

Wanneer: 29 & 30 September van 17:00 - 21:00

Waar: HvA Wibauthuis


SHOWTIME

Fine-tune weken tot de events op 14 & 15 oktober. 

AMSTERDAM MOVERS

SANJA

community manager

STEFAN

city manager

FARAH

community manager

LIDEWIJ

community manager

JEREMY

advisor

ARIS

community manager

KIMBERLEE

artist

MEHDI

advisor

EEFJE

ambassador

KOOSJE

trainer

TOMMY

trainer

LAURENT

community manager

AMSTERDAM VERSTERKERS