Post | mei 2021 | 1 min lezen

GET TO KNOW US: ARIS

GET TO KNOW US! Aris joint ons panel van Amsterdam en heeft ons verder meegeholpen aan het neerzetten van Music Moves challenges. Hij deelt hier wie hij is en zijn verbintenis met Music Moves.


Ff voorstellen, wie ben je en wat doe je?

Ik ben Aris van Ham, student Bestuur en Organisatie Wetenschap en liefhebber van muziek.


Wat betekent muziek voor jou?

Elk moment van de dag luister ik naar muziek dat kan verschillen van harde industriële techno tot Latijnse samba. Ik hou er veel van om in mijn vrije tijd een plaatje te draaien en op zoek te gaan naar nieuwe liedjes.


Wat motiveert jou om je te verbinden aan Music Moves? 

De eerste keer dat ik kennis maakte met het Music Moves concept kreeg ik gelijk de ingeving dat dit het iets is waar ik me graag mee wou identificeren!


Waarom moeten jongeren zich inschrijven voor Music Moves?

Het is een prachtige kans om op te komen voor de minderheden in Nederland door middel van hetgeen dat mensen nodig hebben, muziek. Het verbindt namelijk mensen die elkaar nooit zouden aanspreken. Om mensen een lach op het gezicht te kunnen bezorgen door muziek is voor mij de belangrijkste reden om je aan te sluiten bij Music Moves.


Wat is je favoriete track op dit moment

En mijn favoriete nummer de laatste tijd is: Aim - Let the funk ride 


Thanks voor je woorden Aris! 

Alle de favoriete tunes van onze ambassadeurs zijn te vinden in onze spotify playlist & geef een volg op onze Insta voor vele funky updates. 

Deel blogpost