Post | april 2021 | 2 min lezen

GET TO KNOW US: ISABELLE

GET TO KNOW US! Isabelle is deelnemer aan ons jongeren panel van Nijmegen en mee gedaan aan onze binnenkort te verschijnen campaign video. Lees de hoe, wat en waarom hier.


Ff voorstellen, wie ben je en wat doe je?

Ik ben Isabelle 22 jaar, mens van de muziek, afgestudeerd event-manager en sociaal werker in opleiding.


Wat betekent muziek voor jou?

Een dag geen muziek geluisterd is in mijn ogen een dag niet geleefd. Muziek verbindt, verbreedt je horizon, geeft warme gevoelens en laat je bewegen. Het is mijn therapie en ontspanning, iets waar ik zeker niet zonder kan. 


Wat motiveert jou om je te verbinden aan Music Moves? 

Toen ik via Stefan hoorde over deze organisatie moest ik eigenlijk direct glimlachen, het is een combinatie van de dingen die ik belangrijk vind. En wat voor mij eerst een uitdaging was, is nu werkelijkheid geworden. Ik was namelijk opzoek naar een weg om mij in te zetten voor de maatschappij door creatief bezig te zijn met o.a muziek, dans en kunst.


Jij shined in de Music Moves campagne die vanaf mei online komt. Hoe was de shoot dag?

De shoot dag op het strand was echt een heerlijke ervaring. Vooral nu in deze tijd, waarin we eigenlijk vooral dingen moeten, was het fijn om even weer ouderwets te mogen ouwehoeren. Nieuwe mensen ontmoeten, genieten van de zon en vooral van elkaar. Ik voelde me eigenlijk meteen op me gemak en daarom zal ik deze dag niet snel vergeten.


Waarom moeten jongeren zich inschrijven voor Music Moves?

Als je me vraagt waarom jongeren zich moeten inschrijven voor Music Moves, kom ik toch uit bij het feit dat dit echt een unieke kans is voor jou zelf maar ook voor de Nederlandse maatschappij. In deze semi uitzichtloze tijd is het zo belangrijk dat we elkaar helpen en vooral ook niet vergeten. Jezelf vergeten voelen is iets wat ik niemand gun. Gebruik je eigen kwaliteiten om deze wereld een mooiere plek te maken en verbind je vooral met andere om zo een nóg groter verschil te kunnen maken.


Wat is je favoriete track op dit moment

Ik geniet heel erg van Beautiful van Masta Ace op dit moment.


Thanks voor je story Isabelle!

Alle de favoriete tunes van onze ambassadeurs zijn te vinden in onze spotify playlist & geef een volg op onze Insta voor vele funky updates.


Deel blogpost