Post | maart 2021 | 1 min lezen

GET TO KNOW US: NOAH

Door Music Moves

GET TO KNOW US! Dit is Noah, Music Moves #ambassador en oud deelnemer. We spraken met hem over wat muziek betekent en welke impact Music Moves op Noah heeft gehad. Lees hier zijn story.


Ff voorstellen. Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Noah, 23 jaar. Ik studeer Humanistiek en ben een House en Hip Hop danser en MC.


Wat betekent muziek voor jou?

Ik ervaar muziek als de meest universele en krachtige vorm van communicatie en expressie. Ik zie dit bij mijzelf terug in hoe vrij ik mij voel in mijn uiten als ik dans of rap. Ook bij de parties waar ik graag naartoe ga merk ik hoe sterk muziek kan verbinden en kan leiden tot dierbare vriendschappen.


Welke impact heeft Music Moves op jou gehad? 

Music Moves heeft mij laten zien hoe sterk muziek verbindend kan werken tussen mensen van wat voor doelgroepen dan ook! Ook heeft Music Moves mij laten zien dat muziek op veel verschillende manieren kan worden ingezet om mensen zich gehoord en geïncludeerd te laten voelen.


Wat wil jij meegeven aan toekomstige deelnemers?

Ik zou de nieuwe generatie muzikale impact makers, waar ik mijzelf ook toe vind behoren, willen meegeven om altijd open te staan voor mogelijkheden die een kans bieden om met muziek een impactvolle verbintenis aan te gaan met mensen die in de samenleving ondergewaardeerd zijn. Ik zie het namelijk, als burger van een samenleving binnen een geglobaliseerde wereld, als haast een morele plicht om bij te dragen aan het includeren van ondergewaarde mensen op de manieren dat ik dat kan.


Wat is je favoriete track at the moment?

Op het moment luister ik The Anthem van Hip Hop duo Cali Agents uit 1998. Het doet me denken aan het zonnige lenteweer dat we hopelijk voor de boeg hebben!


Thanks Noah <3

Check de favoriete tunes van de Music Moves ambassadors in onze spotify playlist & volg ons op Insta voor meer funky updates.


Deel blogpost