TRAININGSPROGRAMMA MUSIC MOVES

Bijdragen aan een mooie samenleving, mensen verbinden, maar vooral ook een hoop leren en je op persoonlijk vlak ontwikkelen. Het trainingsprogramma van Music Moves is er om jou te laten zien hoe mooi en nuttig het kan zijn om je in te zetten voor een ander. We geven jou de skills om het verschil te maken!


Wat is het doel van de trainingen?

In het 3-delige trainingsprogramma word je klaargestoomd tot social coach. Je krijgt allerlei nuttige vaardigheden en kennis overgedragen van inspirerende trainers uit allerlei verschillende velden. Die vaardigheden en kennis breng je vervolgens met je team in de praktijk door het organiseren van een Music Moves event. De events zullen plaatsvinden op Music Moves Day: 27 augustus, tijdens de introductieweek van de HvA.

Hoe zien de trainingen eruit?

Alle trainingen bestaan uit een deel theorie en een deel praktijk en worden gegeven door inspirerende trainers zoals Darine El Houfi, oprichter van sociale onderneming Stichting Leren voor de Toekomst. Je gaat dus op de trainingsdag zelf ook concreet aan de slag met het organiseren van je eigen Music Moves event. We zorgen dat je er helemaal klaar voor bent om op 27 augustus een vet muziek event neer te zetten voor een kwetsbare doelgroep!

Wat leer je gedurende de trainingen?

Tijdens de trainingen ga je met je team aan de slag met onderwerpen zoals sociaal ondernemerschap, event organisatie, omgaan met kwetsbare doelgroepen en leiderschap. Je leert kansen te zien in de problemen om je heen, en je leert ideeën om te zetten in daden. Dit alles komt samen in het organiseren van een Music Moves event. In het kader van organiseren, geven we jullie alle handvatten om jullie evenement tot een daverend succes te maken, van concept tot planning, budgettering en de uiteindelijke uitvoering. Daarnaast leer je omgaan en communiceren met mensen die in het eerste opzicht anders lijken dan jijzelf, zoals jongeren met een verstandelijke beperking. Ten slotte ben jij als social coach de spin in het web: we gaan op zoek naar jouw leiderschapskwaliteiten en hoe je deze kunt inzetten om vrijwilligers aan te sturen en te motiveren!

Wanneer vinden de trainingen plaats?

De trainingen vinden plaats op 7, 14 en 21 augustus van 10:00 uur tot 17:00 uur. De Music Moves events vinden plaats op 27 augustus, gedurende de dag!

 
 
neonbrand-461710-unsplash (1).jpg
Vera Donkers