Post | oktober 2021 | 2 min lezen

#VERSTERKER in de spotlight: in gesprek met sponsor QTC Recruitment

Alle Movers in Nederland ontvangen na deelname aan het programma hun gepersonaliseerde Music Moves certificaat van waardering. Zo vond afgelopen donderdag de Award uitreiking van Music Moves Amsterdam plaats in de A'DAM Toren. Naast alle Amsterdamse Movers en programma versterkers, stond ook onze sponsor QTC recruitment in the spotlight. Hoog tijd om QTC Recruitment eens beter te leren kennen, daarom gingen we in gesprek met managing partner Jord Teeuwen:


Om meteen maar met de deur in huis te vallen. Wat betekent muziek voor jou?


"Bepaalde liedjes hebben een manier om je naar een bijzondere tijd of een speciale plaats in je leven te brengen. Ik denk ook dat muziek kan helpen bij het verwoorden van je gevoelens of gedachten doormiddel van woorden of ritme.


Plato zei dat "music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything". Het maakt niet uit wie je bent, wat je doet, hoeveel je verdient. De kameraadschap die je ervaart bij het luisteren naar muziek die je samen kunt waarderen is goud waard."QTC Recruitment begeleidt onder andere veel young professionals naar een impactvolle carrière en werkt samen met bedrijven die bijdragen aan een betere en gezondere wereld. Wat is jouw motivatie om je in te zetten voor een mooiere toekomst?


"Ik ben opgegroeid in een gezin waarin milieu altijd heel belangrijk is geweest. Mijn vader is een van de bedenkers geweest van 'een beter milieu begint bij jezelf'. Mijn moeder heeft een carrière achter de rug in de publieke en de semi-publieke wereld. Kortom, ze waren 20 jaar geleden al met milieu en de wereld bezig. Ook toen het niet cool was. Daarnaast heb ik twee prachtige dochters Sammy-Jo en Isabeau, en je wilt als vader niets anders dan dat je kinderen een betere en mooiere wereld erven dan dat wij hebben geërfd. En ik denk dat mijn generatie echt het verschil kan maken en de tipping point kan zijn op veel sociale discussies."


Sommige van onze Movers staan op het punt te gaan werken of willen juist een switch maken in hun carrière. Wat is de grootste les die je hebt geleerd in jouw carrière, die je mee zou willen geven aan professionals die net starten met hun loopbaan?


"Zorg voor een goede balans tussen vrienden/familie, werk/hobby's en sport. Vaak is dit bij young professionals een beetje zoeken. Het is zeker niet erg om ergens heel hard voor te werken. Vergeet alleen niet dat er ook andere dingen bestaan en die zijn uiteindelijk vaak veel belangrijker. Piek dus wanneer je moet, alleen is de les dat je dat vaak niet op alles tegelijk kan doen. Geniet daarom echt van dingen die je blij maken. Verder kan ik recruitment iedereen aanbevelen ;-)."


En welke ultieme tip zou je meegeven aan young professionals die gaan solliciteren?


"Wees voorbereid, wees beleefd & blijf jezelf."


Als je werken bij QTC Recruitment zou moeten omschrijven met een liedje, welke zou dat zijn?


"Poeh. Thunder - Imagine Dragons of We Are Young - fun. (feat. Janelle Monáe)"Benieuwd naar meer? Lees hier meer over QTC recruitment en check hun openstaande vacatures via deze link. Thanks Jord!Deel blogpost