AL DANSEND STILSTAAN BIJ DE KRACHT VAN DE DANSVLOER IN DE KLEINSTE CLUB VAN NEDERLAND

Weten we straks nog hoe het was om de dansvloer te missen of zijn we dat snel weer vergeten als de deuren van de clubs geopend zijn? In de stilte voor de storm laat Music Moves je stilstaan staan bij het muzikale gemis én bij de mensen voor wie de dansvloer nooit vanzelfsprekend is. Kom dansen in de kleinste club van Nederland!


De Kleinste Clubtour reist in 6 dagen tijd langs 6 steden in Nederland met een pop-up club waar je in je eentje of met z’n tweeën naar binnen kan om voor de laatste keer in 5 minuten helemaal solo los te gaan.


28 JUNI: AMSTERDAM

met o.a. LUUK VAN DIJKKIMBERLEE RAMIREZ

(bekijk volledige line-up en locaties)


29 JUNI: NIJMEGEN

met o.a. LAURA VAN HALAZZIE

(bekijk volledige line-up en locaties)


30 JUNI: ENSCHEDE

met o.a. BABSSHAKE MINSTREL

(bekijk volledige line-up en locaties)


1 JULI: DEVENTER

met o.a. YOUNG TEACHM I G I S I

(bekijk volledige line-up en locaties)


2 JULI: DEN BOSCH

met o.a. POKO POKO LEX ANDERS

(bekijk volledige line-up en locaties)


3 JULI: BREDA

(line-up TBA)


IS MUZIEK WEL VOOR IEDEREEN?

We hebben elkaar gemist en we hebben de verbindende kracht van de dansvloer gemist. De Kleinste Club is er niet alleen om ons nog eens te laten beseffen wat muziek met elkaar kunnen delen voor ons betekent, maar vooral om erbij stil te staan dat naar de dansvloer- of naar een concert gaan voor sommige mensen nooit vanzelfsprekend is. Bijvoorbeeld omdat zij rolstoelgebonden zijn. Music Moves roept muziekliefhebbers op om de verbindende kracht van muziek óók te delen met mensen die je niet snel op de dansvloer ontmoet. Zoals mensen zonder dak- of thuis, jongeren met een beperking of ouderen.


Wil jij je talenten ontwikkelen en impact maken met muziek? Volg gratis 4 trainingen 4 uur en organiseer je eigen muziek event:


Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)