MUSIC MOVES VOOR EVENT CREWS

Wil jij samen met je crew impact maken met jullie events? Verbind jullie naam aan Music Moves en organiseer onder een event voor mensen met wie je niet snel op de dansvloer staat:


  1. Schrijf je in voor een stad bij jou in de buurt. Laat je hele crew zich inschrijven (!) en vermeld alle namen bij je aanmelding.
  2. Volg een 4-delige training van ondernemers en experts uit de muziekindustrie. Deel jouw ervaring en knowlegde met de nieuwe generatie event professionals.
  3. Organiseer met je crew een event voor mensen met wie je niet snel op de dansvloer staat.
  4. Investeer vanaf augustus of september voor 1 maand ongeveer 4 uur per week van je tijd in de organisatie van je event en het uitbreiden van je netwerk.


Beats produceren met jongeren met een beperking. Een karaoke in de daklozenopvang. Salsa dansen met ouderen. Deejay workshops met nieuwe Nederlanders. Maak impact met muziek, join us now.

HOE WERKT HET?

KIES STADScroll naar beneden en kies in welke stad jij Music Moves wilt joinen. Meedoen kan ook samen met je vrienden!
KIES TRAININGSDATUMMeld je aan voor het trainingsprogramma dat past in jouw agenda. Vermeld bij aanmelding met wie je je inschrijft.
ORGANISEER EVENTOrganiseer een van de 150 impact events samen met 500 andere young professionals in Nederland. Er is een beperkt aantal plekken per stad, vol = vol.

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)