VEELGESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons naar [email protected]

Waarom aanmelden voor Music Moves?

Wij geloven dat iedereen positieve verandering kan brengen met muziek. Met Music Moves ontwikkelen muziekliefhebbers hun talenten, dragen bij aan de maatschappij en ontmoeten nieuwe mensen. Je volgt een trainingsprogramma waarna je je eigen muziek event gaat organiseren voor mensen die daar niet vanzelfsprekend toegang toe hebben. Hoe tof is dat?!


Wanneer kan ik me inschrijven voor Music Moves?

De pre-register voor 2023 is al geopend, daarmee wordt je als eerste op de hoogte gesteld over het programma. De inschrijving is mogelijk vanaf mei 2023.


Op welke plekken en wanneer vindt Music Moves plaats?

Je kunt je inschrijven voor het programma in Amsterdam, Nijmegen, Breda, Deventer en Enschede.


Vanaf welke leeftijd kan ik meedoen met Music Moves?

Music Moves is voor jongeren van 18 t/m 30 jaar.


Hoe lang duurt het trainingsprogramma?

Het trainingsprogramma verspreid zich over ongeveer 6 weken. In deze tijd volg je 4 weken op rij eens in de week een training van een middag of avond. In de 1-2 weken daarna vind jouw Music Moves event plaats.


Hoeveel tijd ben ik kwijt met deelname aan Music Moves?

Over een tijdsperiode van 6 weken ben je een paar uur in de week bezig met Music Moves. Naast de trainingen krijg je opdrachten mee en werk je aan de organisatie van jouw event.


Kost het geld om deel te nemen aan Music Moves?

Nope! Deelnemen aan Music Moves is helemaal gratis. We vragen alleen om je commitment en je tijd. 


Wat levert meedoen aan Music Moves mij op?

En daar krijg je een hoop voor terug. Zoals trainingen van ervaren trainers en experts uit de muziekindustrie in onderwerpen als sociaal ondernemerschap, het organiseren van events en maatschappelijke thema's. Daarnaast krijg je professionele begeleiding, brengt het programma je een fijn netwerk voor de toekomst en toegang tot de evenementen industrie.


Wat als ik twijfel over deelname?

Als je twijfelt aan deelname kun je je gegevens hier achterlaten en kies je de stad waar je het programma zou willen volgen. Vanuit hier legt de community manager van deze stad contact met je om je meer te vertellen en eventuele vragen die er nog leven te beantwoorden.


Mag ik zelf kiezen voor wie ik mijn Music Moves event organiseer?

Zeker weten! Jouw Music Moves event organiseer je voor- en samen met mensen van wie jij vindt dat ze het verdienen. Mensen die hard geraakt worden door eenzaamheid. Alle mensen die muziek nodig hebben. Zo kun je denken aan mensen met een beperking, dakloze mensen, nieuwe Nederlanders of eenzame ouderen, maar misschien bedenk je iets heel anders. Dat mag! Het doel van jouw event is om mensen met verschillende achtergronden te verbinden en om een onvergetelijke ervaring met elkaar te delen.


Kan ik me samen met vrienden opgeven?

Ja dat kan! Geef bij je inschrijving aan met wie jij je aanmeldt.


Kan ik deelnemen aan Music Moves als ik geen muzikant ben / ervaring heb met muziek?

Ja zeker! Je hoeft geen muziekinstrument te kunnen bespelen en je hebt ook geen ervaring nodig in de evenementen industrie. Als jij op wat voor manier dan ook van muziek kan genieten dan is dat mooi meegenomen, maar geen vereiste! :)Natuurlijk kan iedereen bijdragen. Bijvoorbeeld door het beschikbaarheid stellen van een locatie, als trainer of partner in merchandise. Benieuwd naar de mogelijkheden? Word Music Moves #VERSTERKER en neem contact met ons op.


Of heb je een vraag over het trainingsprogramma en staat jouw antwoord niet in de FAQ? Wil je gewoon even kennismaken om zeker te weten of Music Moves iets voor je is? Shoot us a message.


Stuur een mailtje naar [email protected] of app naar +31 6 36080766