MAAK IMPACT MET JOUW EIGEN MUZIEKEVENT

Beats produceren met jongeren met een beperking. Een karaoke in de daklozenopvang. Salsa dansen met ouderen. Deejay workshops met nieuwe Nederlanders. Maak impact met muziek, join us now.


Music Moves traint young professionals tussen de 18 en 27 jaar tot changemakers in de muziekindustrie. Geloof jij in de kracht van muziek? Organiseer je eigen muziekevent voor mensen die we meer mogen zien en horen.


  • Volg een 4-delige training van ondernemers en experts uit de festival- en eventsector.
  • Organiseer je eigen muziekevent voor mensen met wie je niet snel op de dansvloer staat.
  • Ontwikkel je talenten en breid je netwerk in de muziekindustrie uit.
  • Geen ervaring met het organiseren van events? No worries! Wij stomen je tijdens het programma helemaal klaar.

HOE WERKT HET?

KIES STADScroll naar beneden en kies in welke stad jij Music Moves wilt joinen. Meedoen kan ook samen met je vrienden!
KIES TRAININGSDATUMMeld je aan voor het trainingsprogramma dat past in jouw agenda. Vermeld bij aanmelding met wie je je inschrijft.
ORGANISEER EVENTOrganiseer een van de 150 impact events samen met 500 andere young professionals in Nederland. Er is een beperkt aantal plekken per stad, vol = vol.

MUSIC MOVES US.

Wie gelooft in de kracht van muziek, weet dat muziek verbindt. Muziek helpt voelen en elkaar begrijpen, ook als we niet dezelfde taal spreken.


In deze tijd vechten alle lagen van de samenleving tegen het gevoel van eenzaamheid. We dealen allemaal met het verlangen naar vrijheid, om weer te gaan en staan waar we willen... Denk dan nu eens aan de mensen voor wie die vrijheid nooit vanzelfsprekend is, omdat ze bijvoorbeeld niet zo mobiel zijn als anderen. Mensen die eenzaamheid dagelijks ervaren, omdat ze zich niet welkom of niet thuis voelen in sociale kringen.


Ben jij ready om impact te maken met muziek?


  • Leer over sociaal ondernemerschap en eventorganisatie
  • Ontdek de bijzondere verhalen van mensen die je normaal gesproken niet snel ontmoet
  • Bouw aan je toekomst en aan je talenten


Music Moves us. Join us now.

Music Moves traint young professionals tussen de 18 & 27 jaar tot changemakers in de muziekindustrie. Samen organiseren we in de nazomer van 2021 meer dan 150 impact events door heel Nederland.

500 DEELNEMERS
6 STEDEN IN NEDERLAND
MEER DAN 150 EVENTS

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)