WAT WIJ DOEN

Een party is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Music Moves organiseert party’s voor ouderen, voormalig vluchtelingen, daklozen, jongeren met down en andere mensen die wij missen op feesten. Schrijf je in voor ons gratis trainingsprogramma en organiseer jouw eigen Music Moves party.


Eerder organiseerden we bijvoorbeeld disco-avonden voor jongeren met down, technoraves voor doven en slechthorenden, open podia in daklozencentra of salsa middagen in een verzorgingshuis. 

Music Moves is een landelijk programma in Nederland dat honderden muziekliefhebbers de mogelijkheid biedt om hun talenten te ontwikkelen, bij te dragen aan de maatschappij en nieuwe mensen te ontmoeten. Concreet volgen deelnemers van Music Moves een trainingsprogramma over thema's als eventmanagement, maatschappelijk werk en ondernemerschap. 

FAQ

Wij geven antwoord op al jullie vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via mail of telefoon.

JOIN THE MOVEMENT YOURSELF

Het programma van 2022 is al van start gegaan, maar wees niet bang: je kan je alvast inschrijven voor volgend jaar en als eerste op de hoogte zijn. Kies jouw stad en pre-register voor 2023!

Amsterdam

2023

Breda

2023

Deventer

2023

Enschede

2023

Nijmegen

2023

Wil jij niet het programma volgen maar wel onze movement versterken? Word #VERSTERKER van Music Moves. Stel je locatie beschikbaar, deel als professional je expertise, word ambassadeur op social media of kom als artiest optreden bij een van onze events. Bakkie doen?