MUSIC MOVES EVENTS NIJMEGEN

Music Moves Nijmegen trapte af met een kick-off in Doornroosje, gevolgd door trainingen van ondernemers zoals Mauke Rodermond (Open Source Radio) en Moniek van Daal (Club Goud). Vanaf 10 oktober vonden de events van alle Movers in Nijmegen plaats, met parels als deze:

PALLIAKI CLUB

Laten horen waar je vandaan komt met muziek: samen met een tiental mensen die naar Nederland zijn gevlucht maakt de Palliaki Club een muziekalbum. Ieder maakt een eigen nummer met invloeden uit hun geboorteland, samen vormt het album één geheel. Met een eerste optreden in de St. Stevenskerk!

PIEPSHOW: awHEARness CAMPAGNE

Maar liefst 20% van de jonge feestvierders in Nederland heeft wel eens last van een irritante piep of suis in hun horen. Mover Harmke ging daarom in gesprek over Tinnitus met KNO-arts Mayke en festivalorganisator Brent Roozendaal (Drift- om te dansen). De livestream is terug te beluisteren via deze link.

SILENT DJENSKO

In de rolstoelvriendelijke Silent Djensko konden mensen met een licht verstandelijke beperking even he-le-maal lekker losgaan in Merleyn. Met de headphones kon je zelf kiezen of je je moves gooide op de house & techno tunes van Reich of meer in de mood was voor de hip hop & disco vibes van DJ Drumstick!

JOIN THE MOVEMENT IN NIJMEGEN

Music Moves traint honderden muziekliefhebbers in Nederland tot sociaal ondernemers in de muziekindustrie. Na het volgen van een 4-delige training, organiseer je een eigen muziek event voor mensen die je niet snel op de dansvloer ontmoet. De inschrijving voor Nijmegen is helaas gesloten. Missed out? Pre-register nu voor 2022. Good things coming!


Music Moves Nijmegen wordt versterkt door 10,000 HOURS, Radboud Universiteit, Vrijwilligers Centrale Nijmegen, Ieder Talent Telt, Drift- Om te dansen, Hubert, Open Source Radio en Club Goud. Het landelijke programma is onderdeel van MDT: doemeemetmdt.nl

MUSIC MOVES PROGRAMMA NIJMEGEN 2021

MEET DE TRAINERS

CEES DE BEER

NACHTBURGEMEESTER NIJMEGEN


In deze training staan we stil bij onze eigen passie, talenten en waarden en werken we toe naar een personal mission statement voor jouw event. Vervolgens richten we onze blik naar buiten in de stad, welke mensen verdienen in jouw ogen extra aandacht en plezier? Na vandaag heb jij een keuze gemaakt voor welke mensen, doelgroep of organisatie je een event gaat organiseren!

MONIEK VAN DAAL

INITIATIEFNEMER CLUB GOUD


In deze training staan we stil bij de mensen waarvoor we een tof event gaan organiseren. Hoe sluit je goed aan bij hun behoeften en wensen? Wie zijn deze mensen en wat zijn hun levensverhalen? Door in gesprek te gaan met mensen uit kwetsbare doelgroepen trainen we onze luister- en gespreksvaardigheden en leren we aansluiten bij de belevingswereld van de ander.

MAUKE RODERMOND & BRENT ROOZENDAAL

DJ'S EN ORGANISATOREN DRIFT- OM TE DANSEN


In deze training staan muziek, creativiteit en cultuur centraal. Wat is er creëer je een muziek event waardoor aanwezigen voelen dat ze zo met elkaar verbonden zijn? En hoe zorg je als organisator voor een levendige en vrije sfeer? Je leert wat het organiseren van culturele events zo bijzonder maakt. Daarnaast gaan we zelf creatief brainstormen om tot een inspirerend concept te komen voor ons eigen event.

BRITTA DRIESSEN

BUSINESS COACH AT MERCATOR LAUNCH


Hoe bouw je een community rondom een tof idee? Sociaal ondernemerschap gaat om het leren zien van (maatschappelijke)waarde en daar de juiste partijen aan koppelen. In deze training gaan we in op sociaal ondernemerschap en alles wat erbij komt kijken om op eigen initiatief een idee te realiseren. Kortom: hoe bouw je een community om van jouw idee of event een succes te maken? 

TIJDEN & LOCATIES 2021

KICK OFF

Wanneer: 25 augustus van 19:00 tot 20:00

Waar: Doornroosje


TRAINING 1 - CEES DE BEER

Wanneer: 2 september van 18:00 - 21:00

Waar: Theaterzaal C, Radboud Universiteit


TRAINING 2 - MONIEK VAN DAAL

Wanneer: 9 september van 18:00 - 21:00

Waar: op locatie bij een maatschappelijke organisatie


TRAINING 3 - MAUKE RODERMOND & BRENT ROOZENDAAL

Wanneer: 16 september van 18:00 - 21:00

Waar: Brebl


TRAINING 4 - BRITTA DRIESSEN

Wanneer: 23 september van 18:00 - 21:00

Waar: Lux


SHOWTIME

Fine-tune weken tot de events in de week van 10 t/m 16 oktober!

NIJMEGEN MOVERS

LIANNE

community manager

STEFAN

city manager

DENISE

community manager

ZENEBE

advisor

DIRK

advisor

EEFJE

ambassador

SHARON

advisor

ISABELLE

advisor

MAUKE

trainer

DISCI

ambassador

ODIN

ambassador

CEES

nachtburgemeester Nijmegen

NIJMEGEN VERSTERKERS