Skip Sidebar
ADAMMIX

ADAMMIX

Sociale Onderneming

Over ons

Het muziek evenement zal plaatsvinden in de avond in het auditorium van de oosterbar. Het idee is om te beginnen met een open podium, waarop alle bezoekers en in het speciaal nieuwkomers (die willen) ...

Buurt & omgevingVluchtelingen & MinderhedenKunst & cultuur
Deel

ADAMMIX x ADE

Evenement · 14 okt 2021 19:00 – 14 okt 2021 00:00
Mauritskade 57, 1092 AD Amsterdam, Nederland
Fotografie & filmMuziekGastheer/vrouwCreatiefSociaal contactEvenement & festival
Buurt & omgevingVluchtelingen & MinderhedenKunst & cultuur
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
ADAMMIX
#45781
Scan me of ga naar www.music-moves.nl/o/ADAMMIX/activiteiten/ADAMMIX-x-ADE/45781 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een verbindend event voor/door nieuwkomers en Amsterdammers in de oosterbar. De avond start met live muziek en zal afsluiten met een knallend feest!

Uitgebreide omschrijving

We werken samen met de organisatie BOOST. Dit is een organisatie en ontmoetingsplek in Amsterdam Oost waar met en zonder vluchtelingenachtergrond samenwerken aan integratie en perspectief. Wekelijks doen een paar honderd mensen mee in het gevarieerde programma dat steunt op drie pijlers: taal, ontmoeting en ontwikkeling.


Wij willen met ons event ervoor zorgen dat vluchtelingen/nieuwkomers in contact komen met Amsterdammers. We hopen onze bezoekers bewust te maken van het feit dat vluchtelingen (in dezelfde leeftijdscategorie) niet veel verschillen van ons (Amsterdammers). Vooral leeftijdsgenoten zullen dezelfde hobby’s, interesses, struggles etc. kennen, ongeacht iemands afkomst. Daarnaast hopen we door contacten te leggen tijdens het evenement, te kunnen zorgen voor langdurige contacten en vriendschappen. Hiermee een des te warmer welkom voor vluchtelingen en tevens een lagere drempel om kennis te maken met de Nederlandse cultuur.

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over ADAMMIX

Het muziek evenement zal plaatsvinden in de avond in het auditorium van de oosterbar. Het idee is om te beginnen met een open podium, waarop alle bezoekers en in het speciaal nieuwkomers (die willen) een optreden kunnen verzorgen. Hierbij hopen we natuurlijk dat er nieuwe combinaties zullen ontstaan tussen bezoekers die in hetzelfde genre spelen. Alle muziekstijlen zijn dan ook welkom.

We willen de avond eindigen met een knallend feest, zodat de nieuw gesloten vriendschappen samen gevierd kunnen worden. Er wordt dan dus niet meer zelf muziek gemaakt, maar samen genoten van het feest. De bezoekers van ons evenement, met een speciale focus op mensen met een vluchtelingen achtergrond, zullen na het evenement op 14 oktober naar huis gaan met een groter gevoel van blijdschap, verbondenheid en nieuwe vriendschappen en netwerken dan voorheen.