Skip Sidebar
Civic Amsterdam

Civic Amsterdam

Sociale Onderneming

Over ons

Samen met Civic mogen wij het prachtige event Doek Gevoel organiseren. Hier zullen ouderen gaan schilderen op het gevoel van prachtige muziek van de harpiste. Maar hopelijk ook verbinden met elkaar en ...

OuderenKunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel

Zin in kletsen? Meld je aan!

Evenement · 15 okt 2021, 12:00 - 17:00
Kramatplantsoen, 1095 LB Amsterdam, Netherlands
CreatiefSociaal contactOntwerpMaatje & buddyActiviteiten begeleiden
OuderenKunst & cultuurBuurt & omgeving
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature .
Activiteit Delen
Civic Amsterdam
#45711
Scan me of ga naar www.music-moves.nl/o/Civic-Amsterdam/activiteiten/Zin-in-kletsen-Meld-je-aan/45711 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Welkom bij ons event: Doek Gevoel. Wij willen senioren en jongeren met elkaar laten verbinden d.m.v. leuke to-do activiteiten.

Uitgebreide omschrijving

Wij mogen samenwerken met Civic, zij hebben een groot netwerk van senioren die wonen in aanleunwoningen. Aanleunwoningen houdt in dat dat hier mensen zelfstandig wonen maar wel gebruik maken van eventuele zorg. We willen deze doelgroep met elkaar laten verbinden d.m.v. een leuk evenement. 


We willen met hen gaan schilderen en een bewegingsactiviteit zoals een dans. Hopelijk kunnen ze elkaar hierdoor beter leren kennen. 

Hoe kom ik er?

Met het OV uitstappen bij: Insulindeweg
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature .
Activiteit Delen

Over Civic Amsterdam

Samen met Civic mogen wij het prachtige event Doek Gevoel organiseren. Hier zullen ouderen gaan schilderen op het gevoel van prachtige muziek van de harpiste. Maar hopelijk ook verbinden met elkaar en de mensen uit de omgeving.