Skip Sidebar

Over ons

In samenwerking met Warm Welkom Amsterdam organiseren wij Movement / Welkom in Noord: een feest van vrije expressie voor nieuwkomers, azc'ers en personen met een migratiestatus in en rondom ...

Vluchtelingen & MinderhedenKunst & cultuurOnderwijs
Deel

Movement: Welkom in Noord

Evenement · 17 okt 2021, 16:00 - 22:00
De VerbroederIJ, Johan van Hasseltweg 21, Amsterdam, North Holland 1021 KN, Netherlands
Fotografie & filmKoken & etenEngelsTigrinyaNederlandsGastheer/vrouwArabischMarketing & CommunicatieAndersSociale mediaEvenement & festival
Vluchtelingen & MinderhedenKunst & cultuurOnderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Movement / Welkom in Noord
#45807
Scan me of ga naar www.music-moves.nl/o/Movement--Welkom-in-Noord/activiteiten/Movement-Welkom-in-Noord/45807 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

A festival for getting together, artistic expression and human celebration in Amsterdam-Noord

Uitgebreide omschrijving

Mensen die naar Nederland emigreren of hier asiel aanvragen, hebben niet altijd een veilige haven gevonden anno 2021. Vrije expressie, ontlading en verbinding kunnen helpen bij het bevechten van stigma’s en onderdrukking, en het verkrijgen van (levens)middelen.


Samen met Warm Welkom Amsterdam - een organisatie die zich hard maakt voor de rechten, het goede (langdurige) verblijf en de representatie van migranten & statushouders in Nederland - organiseren we een Music Moves-evenement waarbij het sociale, culturele en artistieke leven van statushouders in Nederland in gang wordt gezet.


Op Movement: Welkom in Noord ontmoeten statushouders gelijkgestemde dansers, leren zij zowel de bewoners van Amsterdam-Noord als andere migranten kennen en kunnen zij deelnemen aan workshops, performances en dj-sets. Yallah! Yallah! luit de dag af met een zinderende en verenigende set vol dabke, electronica en beats uit de Arabische muziekwereld.


Entree: gratis

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De VerbroederIJ is op 8 minuten wandelafstand in zuidoostelijke richting van metrostation Noorderpark (M52 richting Noord vanaf Amsterdam CS)
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Movement / Welkom in Noord

In samenwerking met Warm Welkom Amsterdam organiseren wij Movement / Welkom in Noord: een feest van vrije expressie voor nieuwkomers, azc'ers en personen met een migratiestatus in en rondom Amsterdam-Noord. Met dj-sets, workshops, eten en gelijkgestemden!