Skip Navigation
Over ons

Music Moves is voor alle jongeren die geloven in de magische kracht van muziek. Voor de nieuwe generatie sociaal ondernemers en event professionals. Met dit creatieve trainingsprogramma leer jij de ...

Kinderen & JongerenZorg & WelzijnSport & Recreatie
Deel

4 x Training: Organiseer een evenement (NEDERLANDS/DUTCH)

4–8 uur/week · 29 jul – 3 sep
Breda, Noord-Brabant, Nederland
Kinderen & JongerenZorg & WelzijnSport & Recreatie
Aanmeldingen sluiten in 11 days.
#40054
Scan me of ga naar www.music-moves.nl/o/Music-Moves1-Music-Moves-Breda/Trainingen/4-x-Training-Organiseer-een-evenement-NEDERLANDSDUTCH/40054 om je aan te melden
SamenvattingIn dit trainingstraject ga je een evenement organiseren! Belangrijke data: 29 juli, 5 aug, 12, aug, 19 aug, 26 aug, 2 sept & 3 sept
Uitgebreide omschrijving

Dag 1: Kick Off

Tijdens de kick off wordt je geïntroduceerd aan het project en de andere deelnemers. Een van onze sprekers geeft een inspirerende talk over persoonlijk leiderschap, je leert je begeleider kennen en gaat op zoek naar een samenwerkingspartner om samen jouw evenement mee te organiseren. Daarna is het genieten van een live optreden van een van onze ambassadeurs tijdens de na borrel!


📅 Wanneer: 29 juli 10:00 tot 15:00 (inclusief lunch)


Dag 2: Masterclass van experts uit de industrie

Wie kan je beter vertellen hoe je een event organiseert dan de mensen die je favoriete festivals organiseren? We gaan een middag langs bij deze experts voor een Q&A over evenementenorganisatie. Wat zijn de do’s & don'ts? Hier kun je inspiratie opdoen voor je eigen evenement. Naast de vragen van de host kun je ook zelf een vraag stellen om zo een kijkje in de keuken te krijgen!


📅 Wanneer: 5 augustus 10:00 tot 15:00 (inclusief lunch)


Dag 3: Inspiratie & Creatie 

Nu je hebt kunnen leren van experts uit de industrie is het tijd om je eigen event van de grond te krijgen. Wat voor event ga je organiseren, waar, hoe en voor wie? Wat is daar allemaal voor nodig en hoe regel je dat? Hoe financier je dit? Sponsoring?! Daar kunnen onze trainers je alles over vertellen! Gelukkig heb je een groep vrijwilligers die je helpen op de dag van de uitvoer, maar hoe stuur je die eigenlijk aan? Ook daar hebben onze trainers alle antwoorden op. Let’s plan!


📅 Wanneer: 12 augustus 10:00 tot 15:00 (inclusief lunch)


Dag 4: Take Care

De laatste trainingsdag voordat jouw event plaatsvindt! We hebben het gehad over persoonlijk leiderschap, je hebt geleerd van de meesters door een kijkje te nemen in de keuken tijdens de masterclass en je hebt je eigen event opgezet bij de inspiratiesessies, maar we hebben het nog niet gehad over de doelgroep. Voor wie organiseer je dit evenement nou precies en hoe ga je het beste met de door jouw gekozen doelgroep om? Taking care! Wij nodigen een professional uit om jullie daarover te vertellen.


📅 Wanneer: 19 augustus 10:00 tot 15:00 (inclusief lunch)


Pre-launch

Een opfrisser van het trainingstraject en doorloop van alle praktische informatie voor de uitvoer van alle toffe events die jullie hebben bedacht! De laatste puntjes op de i.


📅 Wanneer: 26 augustus 10:00 tot 15:00 (inclusief lunch)


D-day: jouw evenement

Het is zo ver. De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier! Jouw evenement vindt plaats tijdens de introductie week van BUas en er staat een groep eerstejaars studenten klaar als vrijwilliger-voor-een-dag om jouw te helpen bij het neerzetten van dit spektakel.


📅 Wanneer: 2 of 3 september 10:00 tot 18:00

Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Breda > Breda Trainingen > Music Moves Breda > 4 x Training: Organiseer een evenement (NEDERLANDS/DUTCH)
Over Music Moves Breda
Music Moves is voor alle jongeren die geloven in de magische kracht van muziek. Voor de nieuwe generatie sociaal ondernemers en event professionals. Met dit creatieve trainingsprogramma leer jij de vaardigheden om je eigen muziekevent of challenge te organiseren voor mensen die te weinig gezien worden in onze samenleving. Geef bijvoorbeeld een salsa workshop aan ouderen, organiseer jamsessies met Nieuwe Nederlanders of Hiphop battles met jongeren met een beperking. Je krijgt de tools, begeleiding en het netwerk waarmee jij groeit naar een succesvolle en maatschappelijk bewuste professional.
Aanmeldingen sluiten in 11 days.
#40054
Scan me of ga naar www.music-moves.nl/o/Music-Moves1-Music-Moves-Breda/Trainingen/4-x-Training-Organiseer-een-evenement-NEDERLANDSDUTCH/40054 om je aan te melden

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)