Skip Sidebar

Over ons

De dansvloer is vrijheid, een plek om elkaar te ontdekken en omarmen. Maar de dansvloer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Music Moves traint daarom op grote schaal muziekliefhebbers tot sociaal ...

Kinderen & JongerenWelzijnSport & Recreatie
Deel

4 x Training: woensdagavond (NEDERLANDS/DUTCH)

Structureel werk · 4–8 uur/week
Breda, Noord-Brabant, Nederland
Kinderen & JongerenWelzijnSport & Recreatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Music Moves Breda
#41939
Scan me of ga naar www.music-moves.nl/o/Music-Moves1-Music-Moves-Breda/activiteiten/4-x-Training-woensdagavond-NEDERLANDSDUTCH/41939 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Dit is het Music Moves trainingsprogramma, je leert om een event te organiseren! (CLASSES WILL BE IN DUTCH)

Uitgebreide omschrijving

KICK-OFF

We trappen het programma af met een toffe kick off. Verwacht inspiratie, muziek, trainers en andere inspirerende changemakers.


📅 Wanneer: 8 september, Mezz


Dag 1: sociaal ondernemerschap

Je krijgt tijdens deze dag een inspirerende talk over (sociaal) ondernemerschap en een sessie persoonlijk leiderschap. Daarna leer je jouw begeleider kennen en gaat op zoek naar een samenwerkingspartner om jouw evenement mee te organiseren.


📅 Wanneer: 15 september (namiddag/avond)


Dag 2: Masterclass van experts uit de industrie

Wie kan je beter vertellen hoe je een event organiseert dan de mensen die je favoriete festivals organiseren? We gaan een middag langs bij deze experts voor een Q&A over evenementenorganisatie. Wat zijn de do’s & don'ts? Hier kun je inspiratie opdoen voor je eigen evenement. Naast de vragen van de host kun je ook zelf een vraag stellen om zo een kijkje in de keuken te krijgen!


📅 Wanneer: 22 september (namiddag/avond)


Dag 3: Inspiratie & Creatie 

Nu je hebt kunnen leren van experts uit de industrie is het tijd om je eigen event van de grond te krijgen. Wat voor event ga je organiseren, waar, hoe en voor wie? Wat is daar allemaal voor nodig en hoe regel je dat? Hoe financier je dit? Sponsoring?! Daar kunnen onze trainers je alles over vertellen! Gelukkig heb je een groep vrijwilligers die je helpen op de dag van de uitvoer, maar hoe stuur je die eigenlijk aan? Ook daar hebben onze trainers alle antwoorden op. Let’s plan!


📅 Wanneer: 29 september (namiddag/avond)


Dag 4: Take Care

De laatste trainingsdag voordat jouw event plaatsvindt! We hebben het gehad over persoonlijk leiderschap, je hebt geleerd van de meesters door een kijkje te nemen in de keuken tijdens de masterclass en je hebt je eigen event opgezet bij de inspiratiesessies, maar we hebben het nog niet gehad over de doelgroep. Voor wie organiseer je dit evenement nou precies en hoe ga je het beste met de door jouw gekozen doelgroep om? Taking care! Wij nodigen een professional uit om jullie daarover te vertellen.


📅 Wanneer: 6 oktober (namiddag/avond)


Pre-launch

Een opfrisser van het trainingstraject en doorloop van alle praktische informatie voor de uitvoer van alle toffe events die jullie hebben bedacht! De laatste puntjes op de i.


📅 Wanneer: datum en tijd TBA (vrijblijvend)


Showdag: jouw evenement

Het is zo ver. De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier! Jouw evenement vindt plaats tijdens de introductie week van BUas en er staat een groep eerstejaars studenten klaar als vrijwilliger-voor-een-dag om jouw te helpen bij het neerzetten van dit spektakel.


📅 Wanneer: 21 oktober (middag)

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Breda > Breda Activiteiten > Music Moves Breda > 4 x Training: woensdagavond (NEDERLANDS/DUTCH)

Over Music Moves Breda

De dansvloer is vrijheid, een plek om elkaar te ontdekken en omarmen. Maar de dansvloer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Music Moves traint daarom op grote schaal muziekliefhebbers tot sociaal ondernemers in de muziekindustrie. Na het volgen van een 4-delige training organiseren deelnemers een muziek event voor mensen die je niet snel op de dansvloer ontmoet. Zoals ouderen, mensen zonder dak of thuis, jongeren met een beperking of nieuwkomers.