Skip Sidebar

Over ons

Music Moves is voor alle jongeren die geloven in de magische kracht van muziek. Voor de nieuwe generatie sociaal ondernemers en event professionals. Met dit creatieve trainingsprogramma leer jij de ...

Zorg & WelzijnSport & RecreatieSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Join the movement in Deventer!

Evenement · 5 okt 2021, 10:00 - 20:00
Deventer, Overijssel, Nederland
OuderenBuurt & omgevingMensen met een beperking
Dit is een verleden vrijwilligersvacature.
Activiteit Delen
#45342
Scan me of ga naar www.music-moves.nl/o/Music-Moves1-Music-Moves-Deventer/activiteiten/Join-the-movement-in-Deventer/45342 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij ouderen, mensen met een beperking, vluchtelingen of buurtbewoners een dag bezorgen die ze nooit zullen vergeten?

Uitgebreide omschrijving

Dat kan! Op dinsdag 5 oktober organiseren deelnemers van Music Moves verschillende muziek events voor mensen die daar niet vanzelfsprekend toegang tot hebben. Bijvoorbeeld een sixties middag voor ouderen, een Nederlandstalige muziek middag in het buurthuis en nog veel meer.


Ze kunnen jouw hulp goed gebruiken, bijvoorbeeld met het aankleden van de locatie, het klaarzetten van eten en drinken en het ontvangen van gasten.


  • Je komt op de leukste plekken in Deventer
  • Je leert nieuwe mensen kennen
  • Je draagt al dansend wat bij aan de maatschappij
  • Én je neemt een bijzondere ervaring mee voor het leven


Op dinsdag 5 oktober starten we samen met jou en de organisatoren van de Music Moves events in het Burgerweeshuis. Je ontvangt dan meer informatie over de indeling en je krijgt van jouw eventgroepje te horen wat er die dag van jou verwacht wordt. Maar dat het leuk wordt is zeker!!


De tijden zijn per event verschillend, maar we starten met z'n allen om 10.00 uur in het Burgerweeshuis.


Zorg dat je je op tijd aanmeldt, want VOL = VOL.

Hoe kom ik er?

Over Music Moves Deventer

Music Moves is voor alle jongeren die geloven in de magische kracht van muziek. Voor de nieuwe generatie sociaal ondernemers en event professionals. Met dit creatieve trainingsprogramma leer jij de vaardigheden om je eigen muziekevent of challenge te organiseren voor mensen die te weinig gezien worden in onze samenleving. Geef bijvoorbeeld een salsa workshop aan ouderen, organiseer jamsessies met Nieuwe Nederlanders of Hiphop battles met jongeren met een beperking. Je krijgt de tools, begeleiding en het netwerk waarmee jij groeit naar een succesvolle en maatschappelijk bewuste professional.
Dit is een verleden vrijwilligersvacature.
Activiteit Delen

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)