Skip Sidebar
Music Moves

Music Moves

Non-profit

Over ons

De dansvloer is vrijheid, een plek om elkaar te ontdekken en omarmen. Maar de dansvloer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Music Moves traint daarom op grote schaal muziekliefhebbers tot sociaal ...

Kinderen & JongerenWelzijnSport & Recreatie
Deel

Music Moves Info Meetup | 23 juni

Evenement · 23 jun 2021, 19:00 - 20:00
Vanuit huis
Kinderen & JongerenWelzijnSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Music Moves
#41145
Scan me of ga naar www.music-moves.nl/o/Music-Moves1/activiteiten/Music-Moves-Info-Meetup--23-juni/41145 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij benieuwd of het 4-delige Music Moves programma iets voor je is? Join de info meet-up!

Uitgebreide omschrijving

Ben jij benieuwd of het 4-delige Music Moves programma iets voor je is? Of heb je je al ingeschreven en wil je alvast ervaren wat Music Moves je gaat brengen? Join de online info meet up!


Met onder andere:

  • Live optredens met Liam Legend
  • Exclusieve talks met Clayton Fredrik (Sensation, 3FM Awards)
  • Muziek & inspiratie met Juliën Simmons (Lovelee)


WANNEER? 9 of 23 juni

HOE LAAT? 19:00 - 20:00 uur

WAAR? Via ZoomOVER MUSIC MOVES

Music Moves traint young professionals tussen de 18 en 27 jaar tot changemakers in de muziekindustrie. Organiseer jouw eigen muziekevent voor mensen met wie je niet snel op de dansvloer staat tijdens een 4-delige training van ondernemers en experts uit de eventsector. Geen ervaring in het organiseren van events? No worries! Wij stomen je helemaal klaar tijdens het programma.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Music Moves

De dansvloer is vrijheid, een plek om elkaar te ontdekken en omarmen. Maar de dansvloer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Music Moves traint daarom op grote schaal muziekliefhebbers tot sociaal ondernemers in de muziekindustrie. Na het volgen van een 4-delige training organiseren deelnemers een muziek event voor mensen die je niet snel op de dansvloer ontmoet. Zoals ouderen, mensen zonder dak of thuis, jongeren met een beperking of nieuwkomers.