Skip Sidebar
Music Moves

Music Moves

Non-profit

Over ons

Music Moves traint young professionals tussen de 18 en 27 jaar tot changemakers in de muziekindustrie. Organiseer jouw eigen muziekevent voor mensen met wie je niet snel op de dansvloer staat tijdens ...

Kinderen & JongerenZorg & WelzijnSport & Recreatie
Deel

Music Moves Info Meetup | 9 juni

Evenement · 9 jun 2021, 19:00 - 20:00
Vanuit huis
Kinderen & JongerenZorg & WelzijnSport & Recreatie
Dit is een verleden vrijwilligersvacature.
Activiteit Delen
#41144
Scan me of ga naar www.music-moves.nl/o/Music-Moves1/activiteiten/Music-Moves-Info-Meetup--9-juni/41144 om je aan te melden

Samenvatting

Ben jij benieuwd of het 4-delige Music Moves programma iets voor je is? Join de info meet-up!

Uitgebreide omschrijving

Ben jij benieuwd of het 4-delige Music Moves programma iets voor je is? Of heb je je al ingeschreven en wil je alvast ervaren wat Music Moves je gaat brengen? Join de online info meet up!


Met onder andere:


WANNEER? 9 juni

HOE LAAT? 19:00 - 20:00 uur

WAAR? Via Zoom


Meld je aan en stuur 'm ook door naar je +1! Laat je friends zien waarom ze het programma met jou moeten joinen. Music Moves us.

Over Music Moves

Music Moves traint young professionals tussen de 18 en 27 jaar tot changemakers in de muziekindustrie. Organiseer jouw eigen muziekevent voor mensen met wie je niet snel op de dansvloer staat tijdens een 4-delige training van ondernemers en experts uit de eventsector. Geen ervaring in het organiseren van events? No worries! Wij stomen je helemaal klaar tijdens het programma.
Dit is een verleden vrijwilligersvacature.
Activiteit Delen

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)