Skip Sidebar
Muziek verbindt

Muziek verbindt

Sociale Onderneming

Over ons

Jongeren met een verstandelijke beperking is in onze ogen groep waarvan de krachten belicht mogen worden. Dit willen wij bereiken door op een liefdevolle manier de kracht van muziek gezamelijk te ...

Mensen met een beperkingKinderen & JongerenKunst & cultuur
Deel

Muziek verbindt

Evenement · 14 okt 2021, 11:00 - 18:00
Knsm-Laan 143, 1019 LB Amsterdam, Nederland
MuziekBegeleidingNederlandsCreatiefSociaal contactActiviteiten begeleiden
Mensen met een beperkingKinderen & JongerenKunst & cultuur
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.8 plaatsen over.
Activiteit Delen
Muziek verbindt
#45748
Scan me of ga naar www.music-moves.nl/o/Muziek-verbindt/activiteiten/Muziek-verbindt/45748 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdens dit evenement bieden wij 2 muziekworkshops aan waarin wij songteksten schrijven en beats gaan maken! Dit doen wij samen met jongeren met een beperking.

Uitgebreide omschrijving

Door dit evenement heb jij als vrijwilliger jongeren met een beperking geïnspireerd en gemotiveerd om creatief bezig te zijn met muziek, de kracht van muziek te ervaren en zich bewust te zijn van hun eigen talenten.


Het evenement zal bestaan uit twee workshops waarbij de leerlingen een indruk krijgen van het creëren van muziek.


Vrijwilligers zullen begeleiding bieden bij de workshops door samen met de leerlingen muziek te gaan maken en creatief bezig te zijn. Ook zal de verbinding tussen de leerlingen en vrijwilligers centraal staan door samen te genieten van een heerlijke lunch en optredens van artiesten.


De leerlingen zullen worden opgedeeld in twee groepen van 8 personen. Door deze opdeling kunnen wij samen met de vrijwilligers persoonlijke aandacht bieden aan de leerlingen. 


Wij kijken ernaar uit om er samen met jullie een onvergetelijke dag van te maken! Tot dan! :)

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.8 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Muziek verbindt

Jongeren met een verstandelijke beperking is in onze ogen groep waarvan de krachten belicht mogen worden. Dit willen wij bereiken door op een liefdevolle manier de kracht van muziek gezamelijk te ervaren, voelen en beleven. Met dit evenement willen wij de beste versie van deze doelgroep belichten omdat wij merken dat deze doelgroep met vooroordelen/stereotypering te maken krijgt binnen de huidige samenleving. Wij willen graag awareness creeren voor de creatieve krachten van jongeren met een beperking.