Skip Sidebar
Uit Je Dak

Uit Je Dak

Non-profit

Over ons

Uit Je Dak is een evenement met als doelstelling de creativiteit en muzikale aspiraties van daklozen en straatmuzikanten te bevorderen d.m.v. een showcase waar ze hun talent kunnen laten zien ...

Buurt & omgevingArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheid
Deel

Uit Je Dak Showcase

Evenement · 15 okt 2021, 07:30 - 20:30
Van Ostadestraat 153, 1073 TS Amsterdam, Nederland
Buurt & omgevingArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheid
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Uit Je Dak
#45782
Scan me of ga naar www.music-moves.nl/o/Uit-Je-Dak/activiteiten/Uit-Je-Dak-Showcase/45782 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een showcase voor dakloze en straatmuzikanten om hun talenten te kunnen laten zien en hun muzikale aspiraties te kick-starten.

Uitgebreide omschrijving

Daklozen en straatmuzikanten helpen om op een officiële ADE Show op te treden? We’re going to make it happen!


De Uit Je Dak showcase is een avond vol optredens van dakloze en straatmuzikanten. De showcase wordt gehouden op een hele speciale locatie, namelijk inloophuis Makom, een plek waar daklozen terecht kunnen voor eten, een douche of een luisterend oor. Deze locatie gaan we omtoveren om het vetste podium te geven voor dakloze en straatmuzikanten om ze één avond letterlijk in de spotlight te zetten. Hiermee willen we een plek en moment voor ze creëren om gewaardeerd te voelen over hun talenten, financieel te steunen met de opbrengst én hun artiesten carrière een kick-start te geven met een dikke after-movie. 


Als vrijwilliger krijg je verschillende taken. We zullen in de ochtend de zaal gezamelijk op-bouwen, decoreren en klaarmaken voor de optredens. Verder zullen we de gasten van het inloophuis zelf steunen en leren kennen door voor hun te koken en samen te lunchen. Hierna ga je als vrijwilliger 2 shows verzorgen door achter de bar te staan of als hosts bij de deur mensen te ontvangen. Na afloop is er nog de afbouw en een gezellige na-borrel. 


Als je zelf van muziek, concerten een geweldige atmosfeer houdt dan ben je hier bij het juiste adres. Want ons team werkt met passie hiervoor om een echte belevenis neer te zetten voor iedereen aanwezig. Door mee te doen als vrijwilliger zul je niet alleen zelf kunnen meegenieten van een unieke concertavond, je krijgt ook de kans om een hele warme en talentvolle groep mensen te leren kennen en een nieuw perspectief te krijgen op een vaak over het hoofd geziene groep in de maatschappij. Samen laten wij zien dat passie kunst en talent niet afhankelijk zijn met waar iemand woont of hoeveel geld ze hebben. Ga jij ons hierbij helpen? 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Uit Je Dak

Uit Je Dak is een evenement met als doelstelling de creativiteit en muzikale aspiraties van daklozen en straatmuzikanten te bevorderen d.m.v. een showcase waar ze hun talent kunnen laten zien. Zij krijgen hier normaal gesproken weinig tot geen kansen voor en daarom is dit een unieke kans om deze groep van de samenleving te steunen. Het evenement zal plaatsnemen op 15 October bij inloophuis Makom en wordt gesteund door 'De Regenboog Groep' en Stichting 'Ik Ben Geweldig'