SCHRIJF JE IN ALS SOCIAL COACH!

Verbind mensen door middel van muziek en organiseer jouw eigen event. De inschrijving voor het Music Moves trainingsprogramma is helaas gesloten. Wil je op de hoogte blijven van het nieuwe trainingsprogramma en onze nieuwste events?

 
 
 
 

Tijdens de Music Moves trainingsdagen krijg je theorie van interessante trainers en coaches én ga je ook al direct in de praktijk aan de slag met het organiseren van de je event. We zorgen dat je er helemaal klaar voor bent om op 27 augustus een vet muziek event neer te zetten voor een kwetsbare doelgroep!

 

wat je gaat leren:

 

TRAINING 1

Op de eerste trainingsdag maak je kennis met de andere social coaches die meedoen aan het programma en vorm je jouw team. Darine El Houfi traint je in sociaal ondernemerschap en leiderschap. Je gaat tijdens die training aan de slag met het plan van aanpak voor jouw event. Ook gaat Splinter Dreesmann je alles vertellen over het motiveren en aansturen van vrijwilligers, waarbij je alvast gaat nadenken over communicatie, werving en sponsoring.

KICK-OFF, SOCIAAL ONDERNEMERSCHAP EN LEIDERSCHAP, MOTIVEREN EN AANSTUREN VAN VRIJWILLIGERS

TRAINING 2

De volgende trainingsdag helpt Rutger de Rijk je met het helemaal ready maken van je draaiboek en vertelt Joep Holten je over verschillende kwetsbare doelgroepen en hoe je communiceert met iemand die anders is dan jijzelf. Je bepaalt op deze dag definitief voor welke maatschappelijke organisatie en dus doelgroep je jouw event organiseert, bijvoorbeeld; ouderen, vluchtelingen, jongeren met een beperking.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES, HET ORGANISEREN VAN EEN EVENT, OMGAAN MET KWETSBARE MENSEN

TRAINING 3

De laatste training heb je de mogelijkheid om de laatste puntjes op de i te zetten! Tijdens dit feedbackmoment ga je samen met je projectbegeleider oppakken wat je nog moet doen om de week erna jouw muziek event tot een succes te maken!

LAATSTE PUNTJES OP DE i

DINSDAG 27 AUG

DE MUSIC MOVES EVENTS!
 
 
IMG_1591.jpg