SOCIAL COACH FASTTRACK PROGRAMMA!

Organiseer je eigen muziek event voor een kwetsbare doelgroep! Geef je hier op als social coach voor het Music Moves FastTrack programma.

Wat is je geboortedatum? *
Wat is je geboortedatum?
De opleiding tot social coach is voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar.
Wat is je huidige situatie? *
Wat is je favoriete muziekgenre?
Wil je nog iets kwijt of wil je je graag samen met vriend(in) inschrijven? Geef het hier aan. Als je je via iemand anders aanmeldt, vermeld dan hier: "Ik meld me aan via [naam]".
Aanwezigheid Music Moves programma *
7, 14 en 21 augustus van 10:00 - 17:00 uur 27 augustus, de hele dag
Privacy en Algemene Voorwaarden *
 
 
 

TRAININGSDAGEN

7, 14 en 21 augustus
10:00 - 17:00 uur
Amsterdam

MUSIC MOVES EVENTS

27 augustus
De hele dag
Amsterdam
 

Tijdens de Music Moves trainingsdagen krijg je theorie van interessante trainers en coaches én ga je ook al direct in de praktijk aan de slag met het organiseren van de je event. We zorgen dat je er helemaal klaar voor bent om op 27 augustus een vet muziek event neer te zetten voor een kwetsbare doelgroep!

 

wat je gaat leren:

 

WOENSDAG 7 AUG 10:00 - 17:00 UUR

Op 7 augustus maak je kennis met de andere social coaches die meedoen aan het programma en vorm je jouw team. Darine El Houfi traint je in sociaal ondernemerschap en leiderschap. Je gaat tijdens die training aan de slag met het plan van aanpak voor jouw event. Ook gaat Splinter Dreesmann je alles vertellen over het motiveren en aansturen van vrijwilligers, waarbij je alvast gaat nadenken over communicatie, werving en sponsoring.

KICK-OFF, SOCIAAL ONDERNEMERSCHAP EN LEIDERSCHAP, MOTIVEREN EN AANSTUREN VAN VRIJWILLIGERS

WOENSDAG 14 AUG 10:00 - 17:00 UUR

De volgende trainingsdag helpt Rutger de Rijk je met het helemaal ready maken van je draaiboek en vertelt Joep Holten je over verschillende kwetsbare doelgroepen en hoe je communiceert met iemand die anders is dan jijzelf. Je bepaalt op deze dag definitief voor welke maatschappelijke organisatie en dus doelgroep je jouw event organiseert, bijvoorbeeld; ouderen, vluchtelingen, jongeren met een beperking.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES, HET ORGANISEREN VAN EEN EVENT, OMGAAN MET KWETSBARE MENSEN

WOENSDAG 21 AUG 10:00 - 17:00 UUR

Op 21 augustus heb je de mogelijkheid om de laatste puntjes op de i te zetten! Tijdens dit feedbackmoment ga je samen met je projectbegeleider oppakken wat je nog moet doen om de week erna jouw muziek event tot een succes te maken!

LAATSTE PUNTJES OP DE i

DINSDAG 27 AUG

DE MUSIC MOVES EVENTS!
 
 
IMG_1591.jpg